Ζαγοράκης: “Οι ισχυροί να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου”

Με δηλώσεις του στη “Δημοκρατική” ο Θοδωρής Ζαγοράκης στέλνει το δικό του μήνυμα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο Εθνικό (Εθνική Ομάδας) με στενοχωρεί.Όταν βλέπει κανείς ότι η βαθμολογία μας αγγίζει την 20η θέση στην UEFA, ενώ πριν λίγα χρόνια πρωταγωνιστούσε και ήταν μέσα στην 10αδα, μόνο θλίψη μπορεί να προκαλεί αυτή η εικόνα». 

Αναφερόμενος στην «Ολιστική Μελέτη» τόνισε: «Το καταφέραμε και αυτό, UEFA και FIFA να προτείνουν την λειτουργία μιας Ομοσπονδίας. Η πρωτοβουλία είναι στην σωστή κατεύθυνση για να επανέλθει η αξιοπιστία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλες οι πλευρές να καθίσουν και να συζητήσουν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι να εκπληρώνουν προσωπικές τους ατζέντες».

«Η αλήθεια είναι ότι βλέπω μια συνεργασία Ομοσπονδίας, Κυβέρνησης, UEFA και FIFA η οποία μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει. Έγιναν θετικές κινήσεις από την κυβέρνηση έτσι ώστε να εξασφαλιστεί προοπτική και νομιμότητα και μία από αυτές είναι το ‘’Αθλητικό Μητρώο’’.

Ως μέλος της Εθνικής Ομάδας του 2004, συζητώντας με τους συναθλητές μου, διαπιστώνουμε, με λύπη, ότι η εικόνα του ποδοσφαίρου αυτή την στιγμή δεν είναι ευχάριστη και πρέπει να αλλάξουν πολλά. Και εμείς θα είμαστε από τους πρώτους που θα πανηγυρίσουν.

Οι “ισχυροί” του ποδοσφαίρου θα πρέπει να κάτσουν στον ίδιο τραπέζι. Πρέπει επιτέλους να ενωθούν όλες οι δυνάμεις που θα μας επιτρέψουν να πανηγυρίσουμε νέες νίκες σε εθνικό επίπεδο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *