Στον αέρα η μεταγραφή Ζαγαρίτη στη Πάρμα

Στον “αέρα” βρίσκεται η μεταγραφή του Βασίλη Ζαγαρίτη στην Πάρμα καθώς σήμερα (16/1) ο Ιταλικός σύλλογος ενημέρωσε την “πράσινη” ΠΑΕ ότι δεν μπορεί να καταβάλει το εγγυητικό ποσό των 400.000 ευρώ μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός μετά την απίθανη ιστορία με τη μεταγραφή του Νίνη και τα οφειλόμενα της Πάρμα (η οποία έφτασε μέχρι τη FIFA), ζητά οικονομικές εγγυήσεις από τον ιταλικό σύλλογο για να συναινέσει στη μετακίνηση του Ζαγαρίτη, ενώ η Πάρμα δεν είχε απαντήσει έως τώρα στην αντιπρόταση του Τριφυλλιού.

Έτσι μετά τα σημερινά γεγονότα η μεταγραφή του Βασίλη Ζαγαρίτη “παγώνει”.  Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής  αναγκαστικά  από εδώ και πέρα θα  προπονείται με το δεύτερο γκρουπ, χωρίς να υπολογίζεται από τον Λάζλο Μπόλονι.

Η κατάσταση αυτή θα τελειώσει μόνο αν η Πάρμα κάνει πίσω και πληρώσει το ποσό όμως αυτό δεν φαίνεται κοντινό σενάριο καθώς ο ιταλικός σύλλογος βρίσκεται σε περίεργη οικονομική κατάσταση.

Εν κατακλείδι, αν η Πάρμα συμφωνήσει να δώσει τα τροφεία ο Ζαγαρίτης θα ταξιδέψει στην Ιταλία. Αν όχι, τότε ο Παναθηναϊκός θα προσφύγει στη FIFA και να πληρωθεί το 2022.

Πηγή:trifilara.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *