Οι εξελίξεις γύρω από το θέμα Ζαγοράκης – ΕΠΟ

Τις τελευταίες ημέρες, όπως έχουμε γράψει και μέσω του Matchgoal.gr , υπάρχει μια συζήτηση σχετικά με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και την πιθανότητα να κατέβει ως υποψήφιος για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η πρόταση έγινε από την κυβέρνηση και τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Συγκεκριμένα προτάθηκε στον πρώην ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να αναλάβει τις τύχες της ΕΠΟ, ως πρόσωπο κοινής αποδοχής. Πάμε όμως τώρα να ξετυλίξουμε το κουβάρι και τι ακριβώς ισχύει…

Ο κ. Ζαγοράκης όντως δέχθηκε πρόταση από την κυβέρνηση, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε. Αυτό όμως που αλλάζει τα δεδομένα, δεν είναι ακριβώς η θέληση του ίδιου, αλλά τα πρόσωπα που θέλει να έχει δίπλα του ο κ. Ζαγοράκης αν και εφόσον εκλεγεί. Το έχει θέσει σαν προϋπόθεση το ότι θέλει να έχει ένα δικό του τιμ ανθρώπων.

Επίσης, αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι ο κ. Ζαγοράκης τυγχάνει της εμπιστοσύνης του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος όμως ζήτησε και την εμπιστοσύνη όλων των υπόλοιπων ομάδων, κάτι που είναι λογικό, έτσι ώστε να έχει μια ενιαία ΕΠΟ.

Ο δρόμος προς τις εκλογές της 19ης Γενάρη (να δούμε αν θα γίνουν και τότε), δεν είναι μεγάλος, καθώς μιλάμε για 21 ημέρες από σήμερα. Οπότε πιθανότατα με την έλευση του νέου έτους, να έχουμε και νεότερα πάνω στο θέμα αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *