Μαζουλουξής: “Αντέξαμε στα δύσκολα, συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά”

Μετρώντας αντίστροφα για την έλευση του νέου χρόνου, ο παράγοντας του Ποσειδώνα Καλαμαριάς, Φώτης Μαζουλουξής έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Όλοι ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε το 2020 και να υποδεχτούμε του 2021, με την σκέψη μας σε όσους έφυγαν, σε όσους δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται, αλλά και την ελπίδα να ανοίξει η ζωή μας και πάλι, όχι μόνο στο αθλητικό επίπεδο, αλλά και σε εκείνα της κοινωνίας, της οικονομίας, του πολιτισμού, την ανθρωπιάς.

Το «καράβι» του Ποσειδώνα Καλαμαριάς δοκιμάστηκε, βρέθηκε απέναντι σε μεγάλα κύματα, αλλά κατάφερε να επιστρέψει σε ήρεμα λιμάνια, καταγράφοντας τις μεγάλες αντοχές που έχει, το μέταλλο του συλλόγου να ανταποκριθεί σε δύσκολες συνθήκες, τις πιο αντίξοες.

Κι αυτό έγινε γιατί είχα στον σύλλογο πάντα δίπλα μου, ένα εξαιρετικό διοικητικό συμβούλιο, επίπονους και αποτελεσματικούς συνεργάτες, άριστους προπονητές και παιδαγωγούς. Καταφέραμε όλοι μαζί πολλά, αν και κάποιοι πίστεψαν ότι είμαστε αναλώσιμοι και εφήμεροι… Δικαίωμα τους.

Ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς όμως συνέχισε και συνεχίζει στο νέο έτος με υψηλές φιλοδοξίες, τόσο σε επίπεδο πρώτης ομάδας δημιουργώντας ένα δυνατό ρόστερ βασισμένο κατά 80% στα σπλάχνα του, αλλά και ακαδημίες έτοιμες να ανταποκριθούν στην αγάπη των νεαρών παιδιών για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Κλείνοντας με τις πιο θερμές ευχές για να επιστρέψει η χαρά της ζωής, η ίδια η ζωή σε όλους μας, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας, καταστηματάρχες, επιχειρηματίες της Καλαμαριάς και της Θεσσαλονίκης, γονείς και φίλους…

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *