Λεουτσάκος: «Αν δεν πάρει πιστοποιητικό η Δόξα Δράμας, το πρωτάθλημα θα γίνει με 11 ομάδες»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στο ραδιόφωνο του «ΒΟΛΟΣ 98.6 FM».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 δεν έχουν πιστοποιητικό συμμετοχής κι ότι για την έναρξη του πρωταθλήματος είναι προϋπόθεση όλες οι ομάδες να έχουν: “Θεωρώ ότι μέσα στην εβδομάδα θα γίνει κι αυτό. Αν μέχρι την Τετάρτη-Πέμπτη δεν έχουμε απάντηση από την Επιτροπή… την Τρίτη έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε συμβούλιο, θα δούμε νομικά πώς και τί γίνεται και θα αποφασίσουμε”.

Για το αν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με αυτήν την εκκρεμότητα: “Όχι, σας είπα. Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι θα συνεδριάσει η Επιτροπή. Καταρχάς, εμείς πιέζουμε πολύ και για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ. Η Επιτροπή, με την αναστολή και τα λοιπά, ξέρετε ότι έχει να συνεδριάσει πάνω από έναν μήνα. Και να ξέρετε, η Επιτροπή παρακολουθεί και βλέπει πότε ξεκινάνε τα πρωταθλήματα κι αποφασίζει να κάνει συνεδριάσεις».

Για την περίπτωση που η Δόξα Δράμας δεν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής: “Σε περίπτωση αυτού του σεναρίου, θα μείνουν οι ομάδες 11 στη Σούπερ Λιγκ 2, πράγμα που το απεύχομαι”.

Για το ότι ο ΚΑΠ αναφέρει ότι ένα πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει με λιγότερες ομάδες από αυτές που ορίζει η προκήρυξη: “Δεν έχετε καταλάβει κάτι, η προκήρυξη η δική μας δεν έχει “περάσει” ακόμα, γιατί κάναμε τροποποίηση. Την Παρασκευή θα “περάσει”, θα συζητηθεί”.

Για το αν η προκήρυξη θα αλλάξει, αναφέροντας ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 11 ομάδες: “Μα, αν μας απαντήσει την Τετάρτη, δεν παίζεις. Δεν μπορείς να κάνεις και διαφορετικά, δεν είναι στο χέρι το δικό μας. Δεν πήρες αδειοδότηση, η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη”.

Για το αν θεωρεί υποβάθμιση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 οι 12 ομάδες να γίνουν 11: “Σαφώς και είναι. Φταίω εγώ; Αν γίνει κάτι τέτοιο, δυστυχώς, θα είναι έγκλημα. Γιατί, σαφώς, είναι απογοητευτικό να ξεκινάς με 11 ομάδες, σαφώς δεν μπορείς να συζητάς για ένα πρωτάθλημα, το οποίο θέλεις να είναι συναρπαστικό. Όταν αποχωρεί μία ομάδα, στεναχωριέσαι. Και μιλάμε για ιστορικό σωματείο η Δόξα”.

Παράλληλα, ο κ. Λεουτσάκος πρόσθεσε: “Ό,τι και να συμβεί, υπάρχει κι η δική μας νομική υπηρεσία, θα κινηθούμε στο απολύτως νόμιμο. Αλίμονο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *