Ελεύθεροι και οι δύο οπαδοί του Άρη για τους πυροβολισμούς

Ενώπιον του 3ου τακτικού ανακρίτρή Θεσσαλονίκης βρέθηκαν οι δύο οπαδοί του Άρη για το επεισόδιο με πυροβολισμούς, ωστόσο αφέθηκαν αμφότεροι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Τι είπαν στην απολογία τους…

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους -με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως- μετά την πρωινή απολογία τους και οι δύο κατηγορούμενοι οπαδοί του Άρη για τη δολοφονική επίθεση που σόκαρε την Θεσσαλονίκη στις 21 Ιανουαρίου, όταν ο ένας εξ αυτών έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον τριών οπαδών του ΠΑΟΚ, τραυματίζοντας δύο εξ αυτών. 

Οι περιοριστικοί όροι περιλαμβάνουν απαγόρευση εξόδου  από τη χώρα, τακτική εμφάνιση σε Αστυνομικό Τμήμα και απαγόρευση εισόδου σε αθλητικές δραστηριότητες του Άρη και γενικότερα σε αθλητικές δραστηριότητες. Ο ένας εξ αυτών θα και καταβάλλει και εγγύηση. 

Αμφότεροι πάντως παραδέχτηκαν την παρουσία τους στο σημείο που έλαβε χώρα το περιστατικό. Ο ένας υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με τους πυροβολισμούς, ενώ ο άλλος παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε, αλλά το έκανε επειδή πανικοβλήθηκε από τον διαπληκτισμό με τα θύματα.

Πηγή:sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *