Μπόλονι: “Κοιτάω κάθε αγώνα ξεχωριστά”

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏ – ÂÏËÏÓ ÍÐÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ στα κανάλια Novasports.

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ:

«Πρόκειται για ένα σημαντικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις σημαντικότερες ομάδες , που είναι οι ”σημαιοφόροι” της Αθήνας. Είναι ένας αγώνας τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε όπως όλους τους άλλους».

Για την ψυχολογία της ΑΕΚ λόγω της ήττας από τη Μπράγκα για το Europa League:

”Πιστεύω πως το αποτέλεσμα κόντρα στη Μπράγκα δεν θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι της Κυριακής. Δεν γνωρίζω το επίπεδο κούρασης που έχει μία ομάδα όταν έχει παίξει τρεις αγώνες σε μία εβδομάδα. Θεωρώ όμως πως η ΑΕΚ διαθέτει πεπειραμένους ποδοσφαιριστές, ώστε να διαχειριστεί την κατάσταση».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ:

«Διαθέτει πολύ καλή μεσαία γραμμή, η οποία αποτελείται από παίκτες με ποιότητα. Είναι μία από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Επίσης, γνωρίζω τον αρχηγό της ΑΕΚ εδώ και πολύ καιρό».

Για τη σημασία του εν λόγω παιχνιδιού:

«Χρειαζόμαστε ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει μεγαλύτερη σιγουριά. Για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ, θα πρέπει να είμαστε σταθεροί και να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για τον κίνδυνο του Παναθηναϊκού να μείνει και φέτος εκτός Ευρώπης:

«Δεν κάνω μαθηματικούς υπολογισμούς. Κοιτάω τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, ενώ ζητάω το maximum από τον κάθε ποδοσφαιριστή. Είμαστε ακόμη εύθραυστοι για να μιλήσουμε για το μέλλον».

Για τα όσα γράφονται περί αποχωρήσεων και αν θα γίνουν μεταγραφές: «Προχωράμε κάπως βιαστικά για να μιλήσουμε για μελλοντικές κινήσεις. Θα ήθελα εδώ να πω τρία πράγματα. Κατ΄ αρχήν διαβάζω πολύ λίγο και ενημερώνομαι ελάχιστα για το το γράφουν οι ελληνικές εφημερίδες, όμως κάπου γράφτηκε ότι ο στόχος είναι να φύγουν 8-10 παίκτες. Θα ήθελα να σας πω ότι αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεύτερον σε μία συνάντηση που είχαμε με τους παίκτες και μιλήσαμε για διάφορα θέματα αλλά και γι΄ αυτό της πειθαρχίας τους είπα ότι τους θέλω όλους. Και το τρίτο είναι ότι θα κοιτάξουμε να ενισχυθούμε την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, αλλά βεβαίως πάντα με τα χαρακτηριστικά και τα δεδομένα που έχουμε. Τώρα για το σε ποιες θέσεις δεν θα ήθελα να αναφερθώ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *