Αρνητικά τα τεστ στον Απόλλωνα Λάρισας – Επέστρεψε στις προπονήσεις

Με διάθεση και όρεξη για δουλειά επέστρεψαν στις ομαδικές προπονήσεις χθες το μεσημέρι οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας, με την προοπτική τη νέα χρονιά 2021 να αγωνιστούν τόσο στο πρωτάθλημα της Super League 2, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Μετά από 35 περίπου ημέρες αγωνιστικής απραξίας και αβεβαιότητας για το τι μέλλει γενέσθαι, οι «κυανόλευκοι» επανήλθαν στον ρυθμό των ομαδικών προπονήσεων και ο τεχνικός Γιάννης Μάγγος με τους συνεργάτες του θα προσπαθήσουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να βρούνε και πάλι τους κατάλληλους αγωνιστικούς ρυθμούς.

Από την επόμενη βδομάδα οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός από την ημέρα των Χριστουγέννων, όπου θα την περάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα οι ποδοσφαιριστές.

«Θα ήταν ιδανικότερο εκτός από προπονήσεις τεσσάρων περίπου εβδομάδων να παίξουμε και τρία ακόμη φιλικά παιχνίδια καθώς δώσαμε μέχρι τώρα δεκατρία, αλλά όλα αυτά που ζητάμε είναι πολυτέλεια. Αν αρχίσουμε με το καλό το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιανουαρίου, θα κάνουμε το πρώτο βήμα και μετά βλέπουμε, διότι ευελπιστούμε να μην έχουμε και πάλι έξαρση του κορονοϊού», τόνισε ο προπονητής του Απόλλωνα Γιάννης Μάγγος.

Ουσιαστικά ξεκίνησε ήδη λοιπόν μια μίνι προετοιμασία για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος, ενώ η μετάβαση σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα γίνει ομαλά, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος σοβαρών τραυματισμών, μετά από μια μεγάλη αποχή λόγω του λοκντάουν.

Να σημειωθεί πως τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού και τα οποία υπάγονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο. Ήδη προχθές έγιναν τα απαραίτητα τεστ για τον Covid-19, τα οποία και ήταν αρνητικά.

Πηγή: Ελευθερία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *