Ανανεωτική Κίνηση: «Ανούσιο να μιλάμε για πρωταθλήματα»

H παράταξη «Ανανεωτική Κίνηση» της ΕΠΣ Μακεδονίας, προχώρησε στη παρακάτω ανακοίνωση:

Είναι κατά την γνώμη μας παραπλανητικό το να μιλάμε ακόμη για πρωταθλήματα.


Είναι ανούσιο λόγω του ότι ανυπομονούμε να μπούμε μέσα στο γήπεδο, να δίνουμε λανθασμένες εντυπώσεις προκαλώντας μόνο αναστάτωση.
Ποια διοίκηση θα ρισκάρει να κάνει αγώνες είτε πρωταθλήματος είτε φιλικούς.


Ποια διοίκηση θα ρισκάρει να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές γνωρίζοντας η ίδια, ότι δεν τηρεί το υγειονομικό πρωτόκολλο και ενδεχομένως να έχει συνέπειες;


Και αν το κάνει η μια ομάδα είναι σίγουρο, ότι θα τηρεί το υγειονομικό πρωτόκολλο και η άλλη;


Ποιος θα το ελέγχει όλο αυτό ;
Τα παιχνίδια που παίζονται στον επαγγελματικό χώρο δεν έχουν καμία σχέση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.


Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για μια ακόμα φορά επαναλαμβάνει πως πρέπει να σκεφτόμαστε το πως θα ξεκινήσουμε την νέα σεζόν και όχι να κάνουμε πειράματα με κίνδυνο να εκτεθούν συνάνθρωποι μας.


Να είμαστε εκατό τοις εκατό σίγουροι, ότι δεν θα έχουμε ξανά κρούσματα , ώστε να διαφυλάξουμε την υγεία μας και την υγεία όλων αυτών που συναναστρεφόμαστε.


Παράγοντες, προπονητές ,ποδοσφαιριστές, διαιτητές και όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να επανέλθουμε υγιείς , να χαιρόμαστε που είμαστε στο γήπεδο και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Να διασφαλίσουμε, ότι τα χρήματα που θα πάρουν τα σωματεία και όταν τα πάρουν από την ΓΓΑ, να είναι πάγια εντολή κάθε χρόνο, αναλόγως φυσικά την κατηγορία.


( Παρεμπιπτόντως πολλά σωματεία ακούγοντας τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ στην γενική συνέλευση στις 25/6/ 20 να λέει, ότι δεν θα ξεπεράσουν τα 300ευ, απαξίωσαν τις διαδικασίες με κίνδυνο να μην πάρουν ούτε ένα ευρώ.)


Να οργανωθούν τα μη κερδοσκοπικά σωματεία, αλλά να μην υπόκεινται σε φορολογικούς ελέγχους .


Να μεριμνήσει η ΕΠΣΜ και να στείλει στους συλλόγους υγειονομικό υλικό, για να μην επιβαρυνθούν οικονομικά πάλι τα σωματεία .


Η Πολιτεία(Τοπική Αυτοδιοίκηση) πρέπει ούτως η άλλως να φροντίζει με υγειονομικούς ελέγχους ,σε τακτά χρονικά διαστήματα όλους τους χώρους άθλησης (ανεξαρτήτως COVID 19).

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΥΓ Να κάνουμε λίγο υπομονή, για να είμαστε σίγουροι, ότι δεν θα λείψει κανείς άλλος …”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *